Award Winning Shanghai Bay Residence and Private Club

Isabelle Zhao Peng Demonstrates The Shanghai Bay Residence and Private Club

Isabelle Zhao Peng, the author of the awarded work Isabelle Zhao Peng's Shanghai Bay residence and private club points out, This 1200 square meters apartment at the West Bund of Huangpu River in Shanghai was chosen by a film investor to reside, work, recreate and socialize. A bow shape site with the long side facing to the West Bund where is arranged with different space functions. Materials are kept as simple as they could be, while glass partitions are applied to allow the transparent vision and private feelings. The design pulled the focus away from thinking of the daily necessities and reexamined the definition of residence with a poetic perspective to create a natural gallery living style..

Award Winning Shanghai Bay Residence and Private Club Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=71820

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Of A Design homepage.

Design Competition
Copyright © 2010 - 2019 Design Of A Design - designofa.com - All Articles