Award Winning Yao Jian Zhu Lounge Reception Area For The Residents

Acclaimed Designer Shares The Yao Jian Zhu Lounge Reception Area For The Residents

The creator of the highlighted work Award Winning Yao Jian Zhu Lounge Reception area for the residents spells out, Harmonious combination of materials and wall grilles decorates the elevated interior space, giving a sense of aesthetics and magnificence to the interior setting. The surrounding walls are given a subtle character with the light carving designs on the surface; the space owns peaceful rather than loud expression. The carved surface reflects light and brings changing shadows in the space; human interaction with the environment now has a new definition. .

Award Winning Yao Jian Zhu Lounge Reception Area For The Residents Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=47342

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Of A Design homepage.

Design Events Calendar
Copyright © 2010 - 2019 Design Of A Design - designofa.com - All Articles